Winkelwagen 0
 

Meubel inboorpaumelle

Zoekt u meubelpaumelles om bijvoorbeeld kastdeurtjes mee op te hangen? Yachtsupplier biedt een uitgebreid assortiment aan meubelpaumelles. Met deze paumelles kunt u eenvoudig een opdekdeurtje bevestigen aan uw keuken-, badkamer- of televisiemeubel. We bieden ook diverse afwerkingen en materialen aan, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw interieur.

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Meubelpaumelles

Zoekt u meubelpaumelles voor uw kastdeurtjes? Bij Yachtsupplier hebben we een uitgebreid assortiment. Deze paumelles maken het u gemakkelijk om een opdekdeurtje te bevestigen aan uw keuken-, badkamer- of televisiemeubel. We bieden verschillende afwerkingen en materialen aan, zoals Bruin, Messing, Nikkel en Zilver.

Welke inboorpaumelle heb ik nodig?

Yachtsupplier biedt diverse soorten meubel inboorpaumelles aan. Voor het ophangen van opdekdeuren binnenshuis worden vaak de houten kozijnen paumelles gebruikt. Een groot voordeel van een paumelle is dat het meubeldeurtje eenvoudig in en uit de constructie getild kan worden, handig voor onderhoud of een verhuizing. Voor een meer klassieke uitstraling kunt u kiezen voor de meubelpaumelle met vaasknop.

Is er onderhoud nodig aan mijn inboorpaumelles?

Al onze inboorpaumelles zijn voorzien van een nylon ring. Deze ring garandeert een langdurige en stille werking en de montage is eenvoudig. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij.

Bestel bij Yachtsupplier

We hebben een uitgebreid assortiment meubelscharnieren, bekijk hier ons volledige aanbod. Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren op 0511-233013 of via info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier