Winkelwagen 0
 

Patrijspoort hanger

Patrijspoort hangers: de finishing touch voor je patrijspoort. Deze hangers zorgen voor veilige en stijlvolle sluiting. Ontdek bij Yachtsupplier diverse opties in afwerking, materiaal en design.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Patrijspoort hangers

Wij leveren patrijspoort hangers in hoogwaardige kwaliteit materialen en afwerkingen. We kunnen raamsluitingen in de volgende materialen leveren: chroom en messing. U hebt keuze uit de volgende afwerkingen (finishes): mat chroom en messing gepolijst.

Wat zijn patrijspoort hangers?

Patrijspoort hangers zijn bevestigingsmechanismen die worden gebruikt om patrijspoorten veilig te sluiten. Ze zorgen niet alleen voor functionele sluiting, maar dragen ook bij aan een maritieme uitstraling.

Waarom zijn patrijspoort hangers belangrijk?

Patrijspoort hangers zorgen ervoor dat de patrijspoorten goed dicht blijven als het water wild is of als het hard waait. Ze zorgen er ook voor dat de ramen er mooier uitzien.

Stap 1: Verwijder de oude patrijspoort hanger

Gebruik een schroevendraaier om de schroeven los te draaien waarmee de oude hanger aan de patrijspoort en het frame zijn bevestigd.

Stap 2: Plaats de nieuwe patrijspoort hanger

Positioneer de nieuwe patrijspoort hanger op de gewenste plek op de patrijspoort en het frame. Controleer of de gaten in de hanger overeenkomen met de gaten waar de oude hanger was bevestigd.

Stap 3: Bevestig de nieuwe patrijspoort hanger

Steek de schroeven in de gaten en draai ze voorzichtig vast met een schroevendraaier. Zorg ervoor dat de hanger stevig vastzit en niet los kan komen.

Advies nodig?

Heb je vragen over het kiezen of monteren van patrijspoort hangers? Wij staan klaar om je verder te helpen! Neem voor advies contact met ons op via telefoonnummer 0511-233013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier