Winkelwagen 0
 

Cassette

Onze cassette zwemtrappen zijn net als de telescopische zwemtrappen inschuifbaar, en kunnen daarnaast ook nog volledig in de cassette worden opgeborgen, wat ze bijzonder ruimtebesparend maakt.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Compactheid van Cassette Zwemtrappen

Cassette zwemtrappen van Yachtsupplier zijn een uitkomst voor wie ruimte wil besparen aan boord. Dankzij het telescopische ontwerp kan je de zwemtrap eenvoudig inschuiven en opbergen in de bijbehorende cassette. Dit zorgt ervoor dat de zwemtrap minimale ruimte inneemt wanneer deze niet in gebruik is.

Kwaliteit en Materiaal

Onze cassette zwemtrappen zijn vervaardigd uit rvs 316 (inox A4), wat garant staat voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit materiaal is niet alleen sterk, maar ook bestand tegen zeewater en corrosie. Hierdoor zijn de trappen uitermate geschikt voor gebruik op zee en garanderen ze een lange levensduur.

Gebruiksgemak en Functionaliteit

Met de cassette zwemtrappen van Yachtsupplier kies je voor gebruiksgemak. Het inschuifbare ontwerp maakt het mogelijk de trap snel en eenvoudig te gebruiken wanneer nodig, en net zo snel weer op te bergen. Of je nu een korte zwempauze neemt of de trap langer niet nodig heeft, met onze cassette zwemtrappen bent je altijd voorbereid.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze zwemtrappen, of heb je advies nodig over welke zwemtrap je moet kiezen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team van experts zal op basis van jouw situatie advies geven welke zwemtrap het meest geschikt is. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be 

Copyright © 2024 Yachtsupplier