Winkelwagen 0
 

Samet ladegeleiders

De Samet ladegeleiders zijn verkrijgbaar in zowel soft-close als push-to-open. Het soft-close mechanisme zorgt ervoor dat de lade zachtjes sluit wanneer deze dichtgedrukt wordt. Dit zorgt ervoor dat vingers niet hard bekneld kunnen raken tussen de lade. Push-to-open betekent dat de lade opent wanneer deze zacht ingedrukt wordt, zodat deze verder geopend kan worden. Bekijk hier onze volledige collectie Samet ladegeleiders.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Overzicht van Samet Ladegeleiders

In deze categorie vind je voordelige ladegeleiders met verschillende functies zoals soft-close (geruisloos sluiten) en push-to-open (drukken om te openen). De ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar, wat betekent dat de lade even ver kan worden uitgeschoven als de volledige geleiderlengte. Deze Samet ladegeleiders zijn beschikbaar in diverse geleiderlengtes.

Opties van Ladegeleiders

Beschikbare Geleiderlengtes

We kunnen de Samet ladegeleiders leveren in verschillende geleiderlengtes. Je kunt gemakkelijk je gewenste geleiderlengte vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Wat is Soft-close?

De Samet Soft-close functie zorgt ervoor dat de lade traag en geruisloos sluit. Dit is niet alleen stiller, maar ook veiliger voor vingers die mogelijk tussen de lade zitten. De veer in het soft-close sluitmechanisme van Samet werkt als een demper die de klap opvangt, waardoor de lade rustig sluit.

Wat is Push-to-open?

Als je een strak design wilt zonder zichtbare handvatten, dan is de push to open Samet ladegeleider ideaal. Door lichtjes tegen de voorkant van de lade te drukken, wordt het push-to-open systeem geactiveerd. De lade komt dan een beetje naar voren, waardoor je de lade makkelijk kunt vastnemen en verder open kunt trekken.

Volledig Uittrekbaar

De term volledig uittrekbaar houdt in dat de Samet ladegeleider helemaal kan uitschuiven, gelijk aan de volledige inbouwlengte. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een 500mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 500mm uitschuiven.

Installatie en Montage

De Samet ladegeleider is speciaal ontworpen voor houten laden en wordt aan de zijkant van de kast gemonteerd. Onder de lade monteer je de koppelingen, waarmee de lade makkelijk kan vastklikken en indien nodig, losklikken van de ladegeleider. Voor dit ladesysteem moet je een handvat toevoegen om de lade te kunnen openen. Je kunt onderstaande video raadplegen voor verdere instructie voor de montage van de Samet Ladegeleider.

Bekijk hier de video over de Samet ladegeleider + koppelingen (rechts & links)

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van de perfecte ladegeleider? Wij staan voor je klaar! Wij beschikken over een hoge expertise op het gebied van meubelbeslag en ladegeleiders, en helpen je graag bij het kiezen van de perfecte ladegeleider voor jouw situatie.  Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier