Winkelwagen 0
 

Samet ladegeleiders volledig uittrekbaar Push to open 30kg

Het push-to-open mechanisme van de Samet ladegeleiders zorgen ervoor dat de lade opent wanneer deze zacht ingedrukt wordt, zodat deze verder geopend kan worden. Hierdoor zijn handvaten en grepen niet meer nodig op de lade, wat weer zorgt voor een zeer strak interieur. Deze geleiders hebben een draagvermogen tot 30kg, en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina en vind je gewenste ladegeleider.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samet ladegeleider push-to-open

In deze categorie vind je ladegeleiders van het merk Samet met push-to-open functionaliteit en ze zijn volledig uitschuifbaar. De Samet ladegeleiders zijn verkrijgbaar in verschillende geleiderlengtes, en hebben een draagvermogen tot wel 30kg.

Wat betekent push-to-open?

Wens je geen handvatten of handgrepen zichtbaar te hebben? Dan is een push-to-open Samet ladegeleider de ideale keuze! Door gebruik te maken van dit systeem krijg je een lade zonder zichtbare grepen. Door zachtjes tegen het voorpaneel van de lade te drukken, wordt het geïntegreerde systeem in de Samet ladegeleiders geactiveerd. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren en kun je de lade eenvoudig vastgrijpen en verder openen.

Wat betekent volledig uitschuifbaar bij een Samet ladegeleider?

Onder volledig uitschuifbaar verstaan we dat de Samet ladegeleider volledig kan worden uitgetrokken, dus over de volledige inbouwlengte. Bijvoorbeeld: als je kiest voor de 450mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 450mm uitgeschoven worden.

Welke lengte Samet ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte verwijst naar de lengte van de Samet geleider wanneer deze volledig is ingeschoven. Dit is de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Wens je dat de ladegeleider volledig kan worden uitgeschoven? Kies dan voor een ladegeleider die volledig uittrekbaar is.

Hoe monteer ik een Samet ladegeleider?

De Samet ladegeleider is geschikt voor houten laden en wordt aan de zijkant van de kast bevestigd. Onder de lade monteer je de koppelingen, waardoor de lade eenvoudig kan worden vastgeklikt en indien nodig kan worden losgeklikt van de ladegeleider. Voor dit ladesysteem is een handgreep vereist om de lade te kunnen openen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over het kiezen van de juiste Samet push-to-open ladegeleider? Wij staan je graag bij met advies! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier