Winkelwagen 0
 

Schoepenroosters rond

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ronde schoepenroosters

Deze schoepenroosters hebben een ronde vorm en zijn vervaardigd uit roestvrij staal type 304. Dankzij de specifieke afwerking van de schoepen wordt voorkomen dat regen of soortgelijke neerslag naar binnen kan dringen.

Kenmerken en toepassing

De unieke constructie van de schoepen voorkomt dat regen naar binnen valt, terwijl ze een constante toevoer van frisse lucht garanderen. Dit maakt de roosters uitermate geschikt voor buitengebruik, ook dankzij het duurzame materiaal. Voor extra bescherming tegen insecten is er een variant met insectengaas beschikbaar, die ongewenste gasten buiten houdt.

Montage

De montage verloopt uiterst eenvoudig met behulp van de plaatschroeven, te vinden onder het kopje 'Gerelateerde producten' op onze website. Voor de installatie zijn geen complexe gereedschappen vereist.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be .

Copyright © 2024 Yachtsupplier