Winkelwagen 0
 

Blum Tandem ladegeleiders soft-close 30kg

Ladegeleiders met het soft-close systeem zijn ladegeleiders die ervoor zorgen dat je lades zachtjes sluiten. Door een veer in de geleider wordt de klap opgevangen, wat ervoor zorgt dat de lade stilletjes en zachtjes sluit. Dit zorgt ervoor dat je geen vingers tussen de lade bekneld kunt krijgen. Maak handig gebruik van de filters om zo je gewenste ladegeleider te vinden!

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Blum ladegeleider met softclose

In deze categorie tref je ladegeleiders van hoge kwaliteit aan met soft-close (geruisloos sluiten) die volledig uitschuifbaar zijn. De Blum ladegeleiders zijn verkrijgbaar in verschillende geleiderlengtes.

Hoe functioneert softclose?

Soft-close verzekert dat de lade langzaam sluit, waardoor het sluiten stiller is en veiliger voor eventueel achtergebleven vingers. De veer in het soft-close mechanisme van Blum werkt als demper, deze absorbeert de impact en zorgt dat de lade zachtjes sluit.

Wat is het draagvermogen van mijn Blum Tandem ladegeleider?

Het draagvermogen van de Blum Tandem ladegeleiders in deze categorie gaat tot 30kg. De draagvermogens zijn berekend op een gelijkmatige belasting per set geleiders. Gebruik altijd één set ladegeleiders voor het monteren van een lade.

Wat betekent volledig uitschuifbaar bij een Blum ladegeleider?

Onder volledig uitschuifbaar verstaan we dat de Blum ladegeleider geheel kan worden uitgeschoven, dus over de volledige inbouwlengte. Bijvoorbeeld: indien je kiest voor de 500mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 500mm uitgeschoven worden.

Welke lengte Blum ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de Blum geleider wanneer deze volledig is ingeschoven. Dit is de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Wens je dat de Blum ladegeleider volledig kan worden uitgeschoven? Kies dan voor een ladegeleider die volledig uittrekbaar is.

Hoe installeer ik de Blum Tandem ladegeleider?

Je kunt dit doen met euroschroeven, deze hebben een dikte van 6,3mm en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Deze dienen voorgeboord te worden met een Ø5,0mm boor in de achterzijde van de lade. De euroschroeven (spaanplaatschroeven) worden gebruikt bij dunne wanden om een goed draagvermogen van de geleiders te waarborgen. Bij de ‘gerelateerde producten’ op de productpagina kun je de schroeven en koppelingen mee bestellen. De koppelingen worden aan de voorzijde onder de lade bevestigd. Met de koppeling wordt de lade aan de ladegeleiders gekoppeld.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of advies nodig bij het kiezen van de juiste Blum Tandem ladegeleider? Wij staan je graag bij met advies! Bel ons op +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier