Winkelwagen 0
 

Dekplaat rond

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oogplaat - Halfrond Oog

Ontdek de veelzijdigheid van onze Oogplaten

Of het nu voor maritieme toepassingen, in de woning of in de bouw is, onze RVS 304 (A2) oogplaten met een halfrond oog bieden een solide bevestigingspunt voor diverse toepassingen. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zijn deze oogplaten ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen in zowel binnen- als buitentoepassingen. Hun halfronde oogvorm zorgt voor een gemakkelijke bevestiging van touwen, kabels, of kettingen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het ophangen van decoraties, als ankerpunt voor kleine boten, of zelfs voor het ophangen van schommels.

Veelzijdige Toepassingen

Deze oogplaten zijn niet alleen beperkt tot maritieme toepassingen. Ze kunnen ook in huis gebruikt worden voor het ophangen van hangmatten, in fitnessruimtes voor het bevestigen van weerstandsbanden, of in de tuin voor het vastzetten van zonneschermen. Dankzij het roestvrij staal zijn ze bestand tegen de elementen en bieden ze een langdurige oplossing voor al uw bevestigingsbehoeften.

Eenvoudige Installatie

De installatie van onze oogplaten is eenvoudig en vereist geen gespecialiseerde gereedschappen. Met de bijgeleverde schroeven kan de oogplaat snel en stevig op bijna elk oppervlak bevestigd worden. Hun slanke ontwerp zorgt ervoor dat ze niet opvallend zijn, maar toch sterk genoeg om de klus te klaren.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze spansluitingen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste hardware voor je project? Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of info@yachtsupplier.be voor persoonlijk advies.

Copyright © 2024 Yachtsupplier