Winkelwagen 0
 

Montageplaat Hettich

Ben je op zoek naar montageplaten voor Hettich Potscharnieren? Of wil je de montageplaten vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele assortiment Hettich montageplaten.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich Montageplaten

Wij leveren Hettich montageplaten in hoogwaardig kwaliteit vernikkeld staal. Wij kunnen Hettich montageplaten leveren in diverse diktes zoals: 0mm (meest gebruikt), 1,5mm, 3mm en 5mm. De montageplaten worden geleverd inclusief spaanplaatschroeven.

Hoe werkt een montageplaat?

Het potscharnier schuif je als het ware op de montageplaat. Zodra je een klik hoort dan weet je dat het scharnier goed vast zit op de plaat.

Het demonteren van de scharnier is ook zeer eenvoudig. Dit kan je doen door de sluitknop aan de achterzijde van de potscharnier in te drukken en de scharnier vervolgens los te halen van de montageplaat.

montageplaat inboorscharniermontageplaat inboorscharnier

Welke montageplaat heb ik nodig?

De meest gebruikte montageplaat is de kruismontageplaat van 0mm. Wanneer de deur niet dikker is dan 23mm, dan kan je een 0mm montageplaat gebruiken. De 0mm montageplaat is in hoogte verstelbaar voor ± 2mm. Bekijk de afbeelding voor de berekening van de montageplaatdikte.

montageplaatdikte overzicht voor berekenenmontageplaatdikte overzicht voor berekenen

Bestel bij yachtsupplier.nl

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste montageplaten? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar +31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier