Winkelwagen 0
 

Hettich RVS Veosys Potscharnieren

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit opschroef meubelscharnieren voor uw kastdeuren? Of wilt u uw meubelscharnieren vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons hele assortiment Hettich Veosys opschroef potscharnieren.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich Veosys Rvs Potscharnier

Wij leveren Hettich Veosys potscharnieren (ook wel: inboorscharnier) in hoogwaardig kwaliteit rvs. Wij kunnen Hettich Veosys leveren in diverse opties, namelijk: inliggend, half opliggend en opliggend.
 

Wat is Hettich Veosys?

Hettich Veosys is een type inboorscharnier dat bekend staat om zijn roestvrijstalen uitvoering. De Veosys kan goed tegen temperatuurverschillen en vocht. De geïntegreerde demping (ook wel: softclose genoemd) werkt betrouwbaar bij zowel lage als hogebuitentemperaturen.

Hoe plaats ik Hettich Veosys?

Hettich Veosys is een 'standaard' opschroefmontage. Leg het scharnier in de ingeboorde opening en maak het scharnier vast met 3,5 x 16mm spaanplaatschroeven. Dit zorgt voor een stevige bevestiging.

Indien je nog geen eerder ingeboorde opening hebt: vergeet dan niet onze potboor (ook wel: scharnierboor of forstnerboor) te bestellen, deze is ideaal voor het boren van gaten voor de montage van een Hettich scharnier.

Plaats hierna de Hettich Veosys op de montageplaat, totdat u klik hoort. De 0mm kruismontageplaat worden niet standaard meegeleverd bij een bestelling. De kruismontageplaten vindt u ook onderaan de productpagina onder 'gerelateerde producten'.

Hoe demonteer ik Hettich Veosys?

Het demonteren van Hettich Veosys is zeer eenvoudig. Aan de achterzijde van het inboorscharnier (waar hij zit ingeklikt) druk je de drukplaat in en verwijder je het scharnier van de montageplaat.

kopbevestiging Hettich Veosyskopbevestiging Hettich Veosys

kopbevestiging Hettich Veosys

Hettich Veosys plaatsen op montageplaat

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Service van Yachtsupplier

Hebt u vragen bij het kiezen van de juiste Hettich meubelscharnieren? Wij helpen u graag verder! Bel voor advies naar onze klantendienst via +31 (0) 511233013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier