Winkelwagen 0
 

Hettich Fix Potscharnier

Ben je op zoek naar snel te monteren scharnieren voor je kastdeuren? Of wil je bestaande scharnieren vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment Hettich Fix snelmontage inboorscharnieren hier.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich Fix inboorscharnier

Wij leveren Hettich Fix inboorscharnieren van Hettich in hoogwaardige kwaliteit materialen. Wij kunnen meubelscharnieren leveren in diverse opties, namelijk: zelfsluitend, soft-close, inliggend, half opliggend en opliggend.

Hoe plaats ik een Hettich Fix inboorscharnier?

Op zoek naar een betrouwbare en vlotte manier om uw kastdeuren te monteren? Kies dan voor de Hettich Fix scharnieren, de topkeuze als het aankomt op "snelle montage". Geen ingewikkelde procedures of extra gereedschap nodig; met dit type scharnier wordt monteren kinderspel.

De Hettich Fix scharnieren zijn zo ontworpen dat ze in sommige gevallen zelfs zonder gereedschap geïnstalleerd kunnen worden. Leg het scharnier simpelweg in de voorgeboorde opening en druk de sluiter dicht. Voilà, uw scharnier zit vast en stevig op zijn plek.

Maar wat als u het scharnier later wilt verwijderen of vervangen? Geen zorgen, het demonteren is al even makkelijk. Gebruik een schroevendraaier om de sluiter voorzichtig omhoog te wippen, en u kunt het scharnier probleemloos uitnemen.

Heeft u nog geen voorgeboorde gaten voor de scharnieren? Geen nood, wij hebben de ideale oplossing voor u: onze potboor. Deze boor, ook bekend als scharnierboor of forstnerboor, is perfect voor het creëren van de juiste openingen.

Vergeet ook niet een 0mm kruismontageplaat te bestellen. Deze plaat is onmisbaar voor de stevige bevestiging van uw scharnier aan de kast. De kruismontageplaten zijn eenvoudig te vinden onderaan de productpagina onder het kopje 'gerelateerde producten'.

Montage Hettich FixMontage Hettich Fix

Montage Hettich Fix

Demontage Hettich Fix

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Wat is Hettich softclose?

Op zoek naar een scharnier dat niet alleen stevig is maar ook nog eens zorgt voor een vlekkeloze en stille sluiting van uw meubels? Dan zijn de Hettich softclose meubelscharnieren precies wat u nodig heeft. Deze scharnieren zijn speciaal ontworpen voor meubels zoals kasten en lades en zijn voorzien van een geavanceerde softclose-functie.

Wat houdt die softclose-functie in? Heel eenvoudig: wanneer u een kast of lade sluit, remt het scharnier automatisch af. Dit zorgt ervoor dat het meubelstuk zacht en geluidloos dichtgaat. Een bijkomend voordeel is dat dit mechanisme schade aan uw meubelstukken voorkomt, bijvoorbeeld door het voorkomen van harde klappen.

Niet te vergeten, de softclose-functie is ook een veilige optie. Vooral in huishoudens met kinderen is het een uitkomst. De kans op beknelling van vingers wordt hiermee namelijk aanzienlijk verkleind.

Kortom, met Hettich softclose meubelscharnieren kiest u voor betrouwbaarheid, stilte én veiligheid. Bezoek onze productpagina en ontdek zelf de voordelen van deze geavanceerde scharnieren!

Service van Yachtsupplier

Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij staan voor u klaar! Contacteer ons via +31 (0) 511233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier