Winkelwagen 0
 

Hettich Flash Potscharnier

Bent u op zoek naar snel te monteren scharnieren voor uw kastdeuren? Of wilt u bestaande scharnieren vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment Hettich Flash snelmontage potscharnieren hier.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich Flash Potscharnier

Wij leveren Hettich Flash potscharnieren (ook wel: inboorscharnier) in hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze potscharnieren zijn verkrijgbaar in diverse opties, namelijk: inliggend, half opliggend en opliggend.

Hoe plaats ik een Hettich Flash potscharnier?

Hettich Flash staat bekend om hun "snelle montage". Dit type scharnier kan met sléchts 1 schroevendraaier gereedschaploos gemonteerd worden door het in het eerder ingeboorde gat te leggen en vervolgens de twee plugs vast te draaien met een schroevendraaier. Dit zorgt voor een stevige bevestiging.

Het demonteren van Hettich Flash is ook zeer eenvoudig. Schroef de twee plugs los met een schroevendraaier en verwijder het scharnier.

Indien je nog geen eerder ingeboorde opening hebt: vergeet dan niet onze potboor (ook wel: scharnierboor of forstnerboor) te bestellen, deze is ideaal voor het boren van gaten voor de montage van een Hettich scharnier.

Bestel ook een 0mm kruismontageplaat voor de bevestiging van het scharnier op de kast. De kruismontageplaten vind je ook onderaan de productpagina onder 'gerelateerde producten'.

Montage Hettich Flash

Demontage Hettich Flash

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, hebt u de volgende soorten scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur ligt volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Wat is Hettich softclose?

Hettich softclose meubelscharnieren zijn scharnieren voor meubels, zoals kasten, ladekasten, enz. die zijn uitgerust met een softclose-functie. Dit betekent dat wanneer u een kast of lade sluit, deze automatisch wordt afgeremd en zachtjes sluit. Dit voorkomt schade aan de meubelstukken en voorkomt lawaai tijdens het sluiten van de meubels. Het gebruiken van softclose verkleint ook de kans dat er vingers tussen de lade of kastdeur komt.

Service van Yachtsupplier

Hebt u vragen bij het kiezen van de juiste Hettich meubelscharnieren? Wij staan u graag bij! Bel voor advies naar +31 (0) 511233013, of stuur een mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier