Winkelwagen 0
 

Kesseböhmer Dispensa Middenkaders

De Kesseböhmer Dispensa is een soort kast of opbergsysteem dat gebruikt wordt in apotheken maar ook in woningen om medicijnen en of andere producten op te slaan en te organiseren. Het middenkader is het deel van de kast waar de medicijnen in worden opgeborgen en is voorzien van legplanken of rekjes om de spullen in op te bergen.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apothekerskast Dispensa

Deze Dispensa Apothekerkast middenkader (uittrekframe, verstelbaar) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Verder hebben ze ook verschillende soorten afwerkingen. Op de middenkader kunnen in totaal 3 inhangbodems worden toegepast, deze kun je meebestellen onderaan de pagina bij de gerelateerde producten. De minimale kastdiepte is 500mm en de uitschuiflengte van de geleider is 470mm. De middenkader is geschikt voor een zijwanddikte van 16 of 19mm.

Waarom de apothekerskasten van Yachtsupplier?

Een apotheekkast is een prachtige aanvulling op elke badkamer, slaapkamer of andere ruimte in jouw woning. Het biedt niet alleen extra opbergruimte voor jouw persoonlijke verzorgingsproducten, maar ook een plek om uw medicijnen op te slaan op een veilige en georganiseerde manier. Onze apotheekkasten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen met aandacht voor detail. De afsluitbare laden zorgen voor extra beveiliging. Met verschillende afmetingen en stijlen om uit te kiezen, is er zeker een apotheekkast die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de behoeften van je huishouden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en zullen ze een waardevolle toevoeging zijn aan je huis.

Wat heb ik nog meer nodig bij mijn apothekerskast?

De volgende toebehoren zijn nodig om de middenkader uittrekframe compleet te maken.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of finish apothekerskast er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!
 

Copyright © 2024 Yachtsupplier