Winkelwagen 0
 

Kesseböhmer Dispensa Toebehoren

Accessoires voor apothekerskasten kunnen het gebruik en de organisatie van jouw apothekerskast aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele populaire accessoires te vinden voor jouw apothekerskast:

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Accessoires voor apothekerskasten

In het algemeen zijn accessoires voor apothekerskasten een geweldige manier om het gebruik en de organisatie van jouw medicijnen en of andere spullen te verbeteren. Door de juiste accessoires te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je jouw medicijnen op tijd inneemt en dat ze op een veilige manier worden opgeslagen.

Kruidentableau

Een kruidentableau bijvoorbeeld is een handig accessoire om kruiden en specerijen te organiseren en binnen handbereik te houden. Kruidenpotjes zijn ook een goede optie om je kruiden lange tijd vers te houden.

Flessenkorf

Een flessenkorf is een ander nuttig accessoire voor jouw apothekerskast, vooral als je veel kleine flessen hebt die anders moeilijk te organiseren zijn. Met een flessenkorf kun je de flessen gemakkelijk opbergen en binnen handbereik houden.

Geleider Dispensa volledig uittrekbaar

Deze geleider is volledig uittrekbaar, heeft draagvermogen van 100kg en is voorzien van soft-close sluiting (geruisloze sluiting). 

eTouch Dispensa

De Kesseböhmer eTouch wordt gebruikt voor het greeploos openen van apothekerskasten. Met een zachte druk opent het eTouch-systeem de kast (push-to-open). Het systeem kan achteraf zonder problemen worden ingebouwd.

SoftStopp Pro voor geleider

Deze geleider wordt gebruikt voor de apothekerskast Kesseböhmer Dispensa. De SoftStopp PRO zorgt voor demping bij het openen van een apothekerskast.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste accessoires er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier