Winkelwagen 0
 

U-greep

De U-grepen van Yachtsupplier geeft jouw kast of lade een frisse, moderne uitstraling. Deze meubelgreep heeft haar naam te danken aan het feit dat het de vorm heeft van een U. De U-grepen zijn gemaakt van RVS of messing, en beschikbaar in diverse lengtes en afwerkingen. Bekijk hier ons assortiment U-grepen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handgreep U-greep 

Dit U-model handgrepen zijn zeer geschikt voor het geven van een make-over voor jouw (keuken)kast. Door de strakke industriële look geeft het een moderne maar tijdloze uitstraling aan je interieur. Naast het gebruik op keukenkasten zijn deze U-grepen ook zeer geschikt voor het gebruik op nachtkastjes, deuren, kledingkasten en lades.

Welke maat U-greep handgreep heb ik nodig?

Het bepalen van de juiste U-greep hangt af van de situatie waar je de greep wilt gebruiken. Vervang je je oude meubelgreep? Kies dan een greep met dezelfde boorgatafstand als de oude. Wanneer je nog een greep op de kastdeur moet zetten is dit minder van belang, al moet de greep uiteraard wel op de deur of lade passen.

Wanneer zijn grepen aan vervanging toe?

Meubelgrepen zijn aan vervanging toe wanneer ze beschadigd zijn of niet meer prettig en soepel werken. Daarnaast kan je de greep uiteraard ook vervangen wanneer je toe bent aan vervanging en je interieur een nieuwe look wilt geven.

Naast U-grepen bieden wij nog vele andere soorten meubelgrepen aan. Bekijk ons hele aanbod hier.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste meubelgreep? Neem gerust contact op met onze klantendiest, wij helpen je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be. Ons team helpt je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier