Winkelwagen 0
 

Meubelgrepen

Een kastdeur of keukenlade maak je helemaal af met een stijlvolle handgreep. Met name de zwarte handgrepen zijn tegenwoordig zeer populair door het strakke zwarte design. Hierdoor passen ze in bijna ieder interieur. Ook beschikken wij over traditionele handgrepen, moderne U-Grepen en komgrepen voor een schuifdeur. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte meubelgreep voor jouw meubel!

Producten 1-12 van 312

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meubelgreep

Meubelgrepen zijn functionele en stijlvolle onderdelen die bevestigd worden aan meubelstukken zoals kastdeuren en lades. Onze meubelgrepen zijn ideaal om je (keuken)kast een nieuwe uitstraling te geven. De grepen zijn beschikbaar in verschillende vormen, lengtes en materialen, waaronder aluminium, messing en rvs (inox)

De meubelgrepen kunnen op veel plekken toegepast worden, zoals nachtkastjes, keukenkastjes, deuren, lades en kledingkasten.

Welke soort greep heb ik nodig?

Welke soort greep je nodig hebt hangt volledig af van je eigen voorkeuren. Wij beschikken over de volgende meubelgrepen:

  • Handgreep: Voor een klassiek en sfeervol interieur
  • U-greep: De U-greep geeft uw interieur een industriële, maar strakke look
  • T-greep: De T-greep heeft een modern design, en past daardoor in bijna ieder interieur
  • Komgreep: De komgreep is een greep die zeer geschikt is voor schuifdeuren
  • Vierkant: De vierkante grepen bieden met haar strakke design een modern tintje aan jouw interieur

Waarvoor kan ik een greep gebruiken?

Een meubelgreep kan je gebruiken voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten. De meubelgrepen kunnen gemonteerd worden op een groot aantal toepassingen, zoals nachtkastjes, keukenkastjes, kledingkasten of lades. Daarnaast kunnen meubelgrepen je kast of lade een nieuwe uitstraling geven.

Welke maat grepen heb ik nodig?

Welke maat grepen je nodig hebt hangt af van de plek waar je de greep wilt monteren. Als je een oude greep vervangt is het belangrijk dat je dezelfde afstand aanhoudt tussen de twee boorgaten. In de productomschrijving en de technische tekening op de productpagina kan je zien wat de boorafstand is van de grepen

Wanneer zijn grepen aan vervanging toe?

Wanner de grepen beschadigd zijn of niet prettig en soepel meer werken zijn ze aan vervanging toe. De greep kan ook los komen van de kast of lade. Ook wanneer je gewoon toe bent aan vernieuwing kan je ze uiteraard vervangen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze meubelgrepen, wens je advies bij het selecteren of monteren van je meubelgreep, of heb je een hele andere vraag? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier