Winkelwagen 0
 

Vierkante grepen

Met de vierkante grepen van Yachtsupplier geeft u uw interieur op een eenvoudige manier een moderne, strakke look! Door het sterke rvs materiaal, en verschillende afwerkingen, waaronder zwart, is er altijd een vierkante greep die bij uw wensen past. Ontdek ons hele aanbod!

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Handgreep vierkant

Geef je meubilair een strakke, moderne uitstraling met deze stijlvolle vierkante grepen. De meubelgrepen zijn beschikbaar in verschillende lengtes, materialen en afwerkingen, waaronder chroom, rvs geborsteld en zwart. Bekijk hier ons hele aanbod vierkante grepen!

Waarvoor kan ik een vierkante handgreep gebruiken?

Een vierkant-model (ook wel: industriële meubelgreep genoemd) handgreep kun je gebruiken voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten. Je kunt een handgreep monteren op onder andere een nachtkastje, (keuken)kastje, deuren, kledingkast of een lade. Handgrepen zijn ook ideaal om je meubels een nieuwe frisse uitstraling te geven.

Welke maat vierkante handgreep heb ik nodig?

Nadat je een keuze hebt kunnen maken is het belangrijk om te meten. Demonteer de oude handgreep en meet de afstand tussen de twee boorgaten. Dit is de maat die je moet hebben. Bekijk bij onze producten de omschrijving of de technische tekening om de boorafstand te bepalen. 

Wanneer zijn handgrepen aan vervanging toe?

Meubelgrepen zijn aan vervanging toe wanneer ze beschadigd zijn of niet meer prettig en soepel werken. Daarnaast kan je de greep uiteraard ook vervangen wanneer je toe bent aan vervanging en je interieur een nieuwe look wilt geven.

Naast U-grepen bieden wij nog vele andere soorten meubelgrepen aan. Bekijk ons hele aanbod hier.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste greep, of staat je gewenste greep er niet tussen? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier