Winkelwagen 0
 

Komgreep

Ben je op zoek naar een komgreep voor jouw schuifdeur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten komgrepen aan in verschillende materialen, afwerkingen en uitvoeringen. Ontdek hier ons hele aanbod komgrepen!

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Komgreep

De komgrepen (ook wel schuifdeurkom genoemd) van Yachtsupplier zijn de finishing touch voor jouw schuifdeur. Door de vele verschillende uitvoeringen is er ook altijd een komgreep die aan jouw wensen voldoet. Daarnaast zijn de komgrepen ook beschikbaar in verschillende materialen, zoals staal, aluminium, zamac en rvs (inox).

Waarom kiezen voor een komgreep?

Een komgreep zit vaak verwerkt in een schuif(kast)deur. Waarbij - deels uit het zicht - een deur toch eenvoudig geopend kan worden door te schuiven, zonder vingerafdrukken achter te laten. U kunt niet tegen een komgreep aan lopen, in tegenstelling tot een handgreep. In veel gevallen draagt een komgreep bij aan een beter interieur(design).

Hoe monteer ik een komgreep?

Meet de infreesmaat (Ø diameter) en infreesdiepte op of lees deze af van de artikelinformatie. Frees een gat met de infreesmaat- en diepte die is gegeven. Hierna kan je de komgreep eenvoudig plaatsen in het hout. Je kunt ook een bijtel gebruiken om een gat te maken.

Waar kan ik een komgreep gebruiken

Een komgreep kan je gebruiken voor het openen en sluiten van deuren en kasten. Onze komgrepen worden veel gebruikt voor schuifdeuren. Komgrepen zijn ook ideaal om je meubels een nieuwe uitstraling te geven.

Wanneer zijn komgrepen aan vervanging toe?

Komgrepen zijn aan vervanging toe wanneer ze beschadigd zijn of niet meer prettig en soepel werken. Daarnaast kun je de greep uiteraard ook vervangen wanneer je toe bent aan vervanging en je interieur een nieuwe look wilt geven.

Naast komgrepen bieden wij nog vele andere soorten meubelgrepen aan. Bekijk ons hele aanbod hier.

Advies nodig?

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van de komgreep? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar +31 (0) 511 233 013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier