Winkelwagen 0
 

Handgreep

Handgrepen zijn meubelgrepen voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten. Door de messing gepolijste afwerking geeft de handgreep een klassieke maar tijdloze uitstraling af aan het interieur.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handgrepen

Handgrepen zijn meubelgrepen voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten. Door het traditionele design kan je je kast een make over geven voor een klassieke maar tijdloze uitstraling. De handgrepen zijn gemaakt van messing, en hebben een messing of chroom afwerking. De handgrepen kunnen gebruikt worden voor vele verschillende toepassingen, waaronder keukenkastjes, nachtkastjes, lades en kisten.

Welke lengte handgreep heb ik nodig?

Welke lengte handgreep je nodig hebt hangt af van de plek waar je de greep wilt monteren. Als je een oude greep vervangt is het belangrijk dat u dezelfde afstand aanhoudt tussen de twee boorgaten. In de productomschrijving en de technische tekening kan je zien wat de boorafstand is van de grepen 

Hoe monteer ik een handgreep?

Een handgreep is gemakkelijk te monteren door middel van een opschroef montage in combinatie met onze houtschroeven.

Let op: bij het bestellen van een handgreep worden er geen houtschroeven meegeleverd. Deze kan je meebestellen op de productpagina onder het kopje 'Gerelateerde producten'.

Wat krijgt u geleverd?

Bij de bestelling van een handgreep krijg je 1 handgreep geleverd.

Let op: de schroeven worden niet standaard meegeleverd, deze kun je hier bestellen:

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste handgreep? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar +31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier