Winkelwagen 0
 

Zelfbouw laden Set Wit

De Samet Alphabox-lades zijn stijlvol, en daarnaast ook nog eens handig in gebruik. Deze zelfbouwladesets beschikken over het soft-close sluitingmechanisme, waardoor ze stil en makkelijk openen en sluiten.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleuropties

Naast de witte Alphabox zelfbouwladesets beschikt Yachtsupplier ook over de volgende kleuren:

  • Grijs: Een eigentijdse en veelzijdige kleur die een moderne uitstraling biedt.
  • Antraciet: Een diepe en elegante kleur die luxe uitstraalt.

Soft-close

De Samet Alphabox-lades zijn voorzien van een volledig uittrekbaar mechanisme, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de volledige inhoud van de lade. Of je nu kiest voor een lade in wit, grijs of antraciet: deze lades zijn volledig te gebruiken.

Bovendien zijn alle lades uitgerust met een soft-close functie. Dit betekent dat de lade zachtjes en geruisloos sluit, waardoor het risico op dichtslaande lades wordt geminimaliseerd en je kasten en vingers worden beschermd.

Relingsets

Voor een volledige lade-oplossing bieden we bijpassende relingsets die perfect zijn afgestemd op de Samet Alphabox-lades. Deze relingsets zorgen voor een soepele werking van hogere lades. Deze relingsets kunt u selecteren bij de 'gerelateerde producten' onderaan de productpagina.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de perfecte zelfbouwladeset? Wij helpen u graag! Ons team beschikt over een brede expertise op het gebied van zelfbouwladesets en helpt u graag met het vinden van de juiste zelfbouwladeset. U kunt ons contacteren via 0511-233013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier