Winkelwagen 0
 

Relingset zelfbouw laden Wit

Met een relingset kunt u uw zelfbouwlade hoger maken. Hierdoor blijft de inhoud beter in de lade zitten bij het openen en sluiten van de lade.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Relingset wit

Met de Samet Alphabox relingsets kunt u gemakkelijk uw lade hoger maken. Hierdoor blijft de inhoud beter in de lade zitten tijdens het openen en sluiten van de lade. Wij bieden de relingsets aan in verschillende kleuren en lengtes aan. U kunt gemakkelijk uw gewenste lengte selecteren door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Welke lengte relingset heb ik nodig?

De relingset lengte moet dezelfde lengte hebben als de Alphabox zelfbouw lade. Als je een Relingset Alphabox van 270mm lengte hebt, dan kan je deze alleen toepassen op de Alphabox zelfbouw lade set met een geleiderlengte van 270mm.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste relingset? Neem gerust contact op met onze klantendienst door ons te contacteren op 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Wij zullen u voorzien van deskundig advies zodat u de juiste relingset kunt kiezen!

Copyright © 2024 Yachtsupplier