Winkelwagen 0
 

Samet Soft Close Potscharnieren

De potscharnieren van Samet (ook wel inboorscharnieren genoemd) worden veelal gebruikt op kastdeuren, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. De scharnieren zijn bijna niet te zien wanneer de kastdeuren gesloten zijn. Door het softclose systeem sluit de kastdeur daarnaast ook nog eens geruisloos. Bekijk hier ons volledige assortiment Samet soft close potscharnieren!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Softclose meubelscharnieren van Samet

Wij kunnen softclose (inboor)scharnieren (ook wel: potscharnieren) leveren in het  aluminium en nikkel.

Waarom Samet scharnieren gebruiken?

Samet inboorscharnieren (ook wel: potscharnieren of keukenkastscharnieren genoemd) hebben een 3D-verstelsysteem, zodat ze precies in hoogte, diepte en zijdelings ingesteld kunnen worden.

Wat is een softclose inboorscharnier?

Softclose meubelscharnieren van Samet zorgen ervoor dat deuren langzaam gesloten worden, hierdoor zijn de sluitingen geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is inliggend, opliggend en half opliggend bij een scharnier?

  • Opliggend: kastdeur ligt volledig voor de kast
  • Half opliggend (ook wel: halfopliggend genoemd): kastdeur ligt half voor de kast
  • Inliggend: deur valt tussen beide zijwanden

Bekijk de verschillen in de afbeelding hiernaast

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste meubelscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar+31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier