Winkelwagen 0
 

Blum Tip-on

Voor greeploze kastdeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Met Blum Tip-On schuift de deur of lade een klein stukje uit, waarna u de kast verder kunt openen. Dit zorgt voor een strakke uitstraling van uw keuken en interieur. Bekijk hier ons hele assortiment Blum Tip-on!

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Blum TIP ON

De Blum Tip-on is een druksnapper met een push-to-open mechanisme en wordt met name gebruikt voor het openen van greeploze deuren. Door het indrukken van de deur zal de druksnapper de deur voor een gedeelte openen (push to open). Hierna kan de deur handmatig verder geopend worden. Wij hebben een ruim assortiment Blum TIP-ON producten, bestaande uit de volgende eigenschappen:

Kleuren

Uitvoering

Wat is Blum TIP ON?

Door de TIP-ON sluiting kunnen deuren greeploos geopend worden door lichtjes op de deur te drukken. Hierna kan de deur handmatig verder geopend worden. De deur kan gesloten worden door deze rustig dicht te duwen. De Blum TIP ON is een druksnapper gemaakt van hoogwaardig kwaliteit.

Blum Tip-on met magneet lange versie Zwart 956A1004 V1TERS

Hoe monteer ik Blum TIP ON?

Er dient een gat van 10mm voorgeboord te worden, dit kunt u doen met onze boormal voor de Blum TIP ON. De boormal kunt u meebestellen onderaan de productpagina's bij de gerelateerde producten. Het is aan te raden om de Blum TIP-ON te plaatsen op de hoogte waar normaal gesproken een greep zit.

De boormal kunt u meebestellen bij de productpagina's onder het kopje: 'gerelateerde producten'

Hoe werkt push to open?

Druksnappers van Blum TIP-ON worden gebruikt voor het greeploos openen, dit wordt ook wel: push-to-open genoemd. Door op de deur te drukken zal de deur een stukje geopend worden, waarna vervolgens de deur verder handmatig geopend kan worden.

Voor het sluiten van dit push-to-open systeem dient u de deur dicht te drukken. Met een magneetsnapper van Blum TIP ON weet je zeker dat de deur goed dicht zal blijven zitten.

Blum TIP ON voor de Aventos-HK

Waarvoor kan ik TIP-ON gebruiken?

De Blum TIP-ON wordt gebruikt voor kastdeuren en de Aventos HK-S Tip-on

Blum TIP-ON voor greeploze deuren

Blum TIP-ON voor AVENTOS-HK

Service van Yachtsupplier

Hebt u vragen bij het kiezen van de juiste Blum TIP-ON, of heeft u ergens anders assistentie nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via +31 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier