Winkelwagen 0
 

Magneetsnappers

Met magneetsnappers kan je er eenvoudig voor zorgen dat een gesloten deur dicht blijft. Hiervoor wordt de magneetsnapper gemonteerd aan het kastje en de tegenplaat aan de deur zelf. De magneetsnappers zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en materialen, waaronder kunststof en zamac.

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Magneetsnappers

Magneetsnappers kunnen gebruikt worden voor veel verschillende toepassingen. Zo worden magneetsnappers veel gebruikt op boten, woningen, maar ook in mobiele woningen zoals caravans, campers en mobilhomes. Een magneetsnapper zorgt ervoor dat kastdeuren niet open gaan tijdens situaties waarbij veel beweging is, zoals tijdens golven op het water, of tijdens het rijden. Hierdoor bescherm je de inhoud van uw kast tegen beschadiging.

Draagvermogens en afwerkingen

Bij Yachtsupplier beschikken we over een breed assortiment magneetsnappers met draagvermogens van 3 tot en met 12kg. Je kunt gemakkelijk je gewenste draagvermogen selecteren door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Onze magneetsnappers zijn verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: Bruin, Wit, Nikkel en zwart\

Door het diverse aanbod, is er altijd een magneetsnapper die perfect bij jouw interieur aansluit!

Welk draagvermogen magneetsnapper heb ik nodig?

Het benodigde draagvermogen van de magneetsnapper is afhankelijk van waar en op welke manier je deze gaat gebruiken. Over het algemeen is een draagvermogen van 6 tot 8kg geschikt voor alle standaard kastdeurtjes. Voor zwaardere deuren van bijvoorbeeld rvs-materiaal, kan je een grotere magneetsnapper van 12kg gebruiken. Voor zware deuren van bijvoorbeeld 20kg, kan je meerdere magneetsnappers combineren. Hierbij is het noodzakelijk dat je de magneetsnappers op gelijke afstand van elkaar plaatst, zodat deze allemaal een gelijke kracht opvangen.

Hoe monteer ik mijn magneetsnapper?

De magneetsnapper zelf wordt vaak op het vaste deel gemonteerd. Dit kan in de meeste gevallen met een schroevendraaier gedaan worden, zonder dat je hoeft te boren. De tegenplaat dien je vast te schroeven op de deur.

Service van Yachtsupplier

Op deze pagina vind je een groot deel van ons aanbod magneetsnappers. Ben je op zoek naar magneetsnappers met een ander draagvermogen, van een ander materiaal, of heeft je een hele andere vraag? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@yachtsupplier.be of te bellen naar +31 (0) 511 233 013. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier