Winkelwagen 0
 

Hettich ladegeleider Silent system

Silent system is een ladegeleider dat langzaam gesloten wordt door de geïntegreerde demping. Dit wordt ook wel soft-close genoemd. Door dit mechanisme kunnen vingers en handen minder snel bekneld raken. Deze geleiders zijn verkrijgbaar in draagvermogens van 30 en 50kg, en hebben lengtes van 250 tot 600mm. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hettich ladegeleiders Silent system

In deze categorie vind je adegeleiders van hoge kwaliteit aan met het Silent systeem (soft-close systeem). Alle ladegeleiders zijn volledig uitschuifbaar. Wij bieden de Hettich Silent system ladegeleiders aan met geleiderlengtes variërend van 250 t/m 600mm. Er bestaat een verschil in draagvermogen tussen de Hettich V6 en Hettich V6+:

Wat is Hettich silent system?

De Hettich Quadro V6 silent system is voorzien van geïntegreerde demping, ook wel soft-close genoemd. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de lade geleidelijk en stil sluit, wat veiliger is voor eventuele vingers.

De veer in het soft-close mechanisme functioneert als een demper die de impact opvangt en de lade zachtjes laat sluiten.

Hettich Quadro montageHettich Quadro montage

Kogellagers van Hettich Quadro zorgen voor een extreem soepele loop

Hoe monteer ik Hettich Quadro silent system?

Om de ladegeleider te monteren, plaats je deze in de kast en bevestig je de koppeling aan de linkerzijde en de koppeling aan de rechterzijde aan de onderzijde van de lade. Na het bevestigen van de koppelingen schuif je de ladegeleider in de koppelingen tot je een klik geluid hoort.

Het demonteren verloopt eenvoudig: druk de hendels van beide koppelingen in en verwijder vervolgens de ladegeleider.

Bekijk de video "Hoe monteer ik Hettich Quadro V6 ladegeleiders - Yachtsupplier" voor een visuele uitleg over de montage en werking van de Hettich Quadro V6.

Hoe stel ik Hettich Quadro silent system af?

Je kunt de hoogte van een Hettich ladegeleider aanpassen door aan de wieltjes onder de koppelingen te draaien. Zorg ervoor dat je dezelfde hoogte aanhoudt bij zowel de linkerkoppeling als de rechterkoppeling.

In de montagevideo wordt eveneens getoond hoe je de Hettich Quadro V6 ladegeleider kunt afstellen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Hettich ladegeleiders? Wij staan je graag bij met advies! Bel ons op +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier