Winkelwagen 0
 

Hettich ladegeleider push to open

Door het push-to-open systeem van de Hettich Quadro V6 ladegeleider heb je geen handvaten of grepen meer nodig in jouw interieur. Door de lade zachtjes in te drukken veert deze uit, waardoor je de lade verder uit kunt trekken. Deze ladegeleiders hebben een draagvermogen tot wel 50kg, en hebben diverse lengtes tot wel 580mm. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om zo gemakkelijk jouw gewenste ladegeleider te vinden.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich ladegeleiders push to open

In deze categorie vind je ladegeleiders van de hoogste kwaliteit  met push-to-open functionaliteit. Alle ladegeleiders zijn volledig uitschuifbaar. Wij bieden de Hettich push-to-open ladegeleiders aan met lengtes variërend van 250 t/m 600mm. De ladegeleiders hebben een draagvermogen van 30kg.

Wat is Hettich push to open?

Wanneer je licht tegen de voorkant van de lade drukt, wordt het push-to-open systeem in de ladegeleiders geactiveerd. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waardoor je de lade gemakkelijk kunt openen.

De Hettich push-to-open functionaliteit is ideaal wanneer je geen handvatten of handgrepen zichtbaar wilt hebben. Door gebruik te maken van dit systeem krijg je een lade zonder grepen.

Na activatie van het push-to-open systeem, zal de lade niet volledig openen, maar voldoende om deze gemakkelijk te kunnen vastpakken en verder open te schuiven.

werking hettich ladegeleiderwerking hettich ladegeleider

Kogellagers van Hettich Quadro zorgen voor een extreem soepele loop

Hoe monteer ik Hettich Quadro push to open?

Om de ladegeleider te monteren, plaats je deze in de kast en bevestig je de koppeling aan de linkerzijde en de koppeling aan de rechterzijde aan de onderzijde van de lade. Bevestig de koppelingen en schuif de ladegeleider in de koppelingen tot je een klik geluid hoort.

Het demonteren gebeurt eenvoudigweg door bij beide koppelingen de hendels in te drukken en vervolgens de ladegeleider te verwijderen. 

Bekijk de video "Hoe monteer ik Hettich Quadro V6 ladegeleiders - Yachtsupplier" voor een visuele uitleg over de montage en de werking van de Hettich Quadro V6.

Hoe stel ik Quadro push to open af?

Je kunt de hoogte van een Hettich ladegeleider aanpassen door aan de wieltjes onder de koppelingen te draaien. Zorg ervoor dat je dezelfde hoogte aanhoudt bij zowel de linkerkoppeling als de rechterkoppeling.

In de montagevideo wordt eveneens getoond hoe je de Hettich Quadro V6 ladegeleider kunt afstellen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Hettich ladegeleiders? Wij staan je graag bij met advies! Bel ons op +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier