Winkelwagen 0
 

Roestvrij staal

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ventilatierooster Rond Afsluitbaar van Gepolijst Roestvrij Staal

Dit ventilatierooster heeft een ronde vorm, is vervaardigd uit roestvrij staal en kan volledig worden afgesloten. Op onze website zijn diverse varianten beschikbaar, waaronder RVS 304, RVS 316, of varianten voorzien van insectengaas.

Gebruiksgemak

Door middel van een draaiknop kan de luchtstroom eenvoudig gereguleerd worden. Dit is ideaal voor de koude maanden om koude lucht buiten te houden, of tijdens de warme maanden om de ruimte koel te houden

RVS gepolijst

Deze ventilatieroosters zijn allemaal gepolijst met een glans afwerking. Dit geeft een moderne uitstraling en biedt ook nog bescherming tegen vocht. De variant met RVS 316 is zelfs bestand tegen zeewater.

Montage

Montage is super gemakkelijk met de plaatschroeven welke je kan vinden onder 'gerelateerde producten'. Voor de montage zijn geen complexe gereedschappen nodig.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be .

Copyright © 2024 Yachtsupplier