Winkelwagen 0
 

Luiksluiting vierkant

Ontdek bij Yachtsupplier een uitgebreid assortiment aan luiksluitingen. Onze luiksluitingen zijn gemaakt van rvs 316 (Inox A4), waardoor deze luiksluitingen goed bestand zijn tegen zeewater en corrosie. Daarnaast heb je de keuze uit luiksluitingen met en zonder slot. Bekijk hier ons hele assortiment!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luiksluitingen

Ontdek bij Yachtsupplier een uitgebreid assortiment aan luiksluitingen. Onze luiksluitingen zijn vervaardigd uit rvs (inox) of messing. De luiksluitingen van Yachtsupplier zijn beschikbaar met slot en zonder slot, en zijn geschikt voor diverse luikdiktes. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om zo gemakkelijk uw gewenste luiksluiting te vinden.

Waarvoor dient een luiksluiting?

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt een luiksluiting voor het stevig afsluiten van een luik. Ze zijn voornamelijk in trek voor gebruik op boten of in mobilhomes/caravans. Gezien de mogelijke bewegingen tijdens het varen of rijden, garandeert de luiksluiting dat luiken gesloten blijven.

Is er een onderscheid tussen luiksluitingen voor boten en mobilhomes/caravans?

Nee, dat is er niet. Elke luiksluiting uit ons aanbod is geschikt voor zowel boten als mobilhomes/caravans. Indien de luiksluitingen in contact kunnen komen met zout zeewater, raden we echter aan om te kiezen voor rvs 316 (inox A4).

Sloten voor luiken op boten en campers

Voor wie extra veiligheid wenst, bieden we ook luiksluitingen met slot aan. Voor uw gemak kunt u aan de linkerkant van het scherm filteren op luiksluitingen met of zonder slot.

Service van Yachtsupplier

Twijfel je over de juiste luiksluiting, of zoek je een specifiek materiaal, grootte of dikte? Aarzel niet en neem contact met onze klantendienst op via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier