Winkelwagen 0
 

Luikscharnier knoop boven

Op deze pagina zijn diverse luikscharnieren te vinden met de knoop boven. Het voordeel van luikscharnieren met de knoop boven, is dat de scharnier gemakkelijk te monteren is, omdat het niet ergens ingefreesd hoeft te worden, dus is de montage makkelijk en snel te realiseren. Met allerlei afmetingen en diverse materialen is er altijd een luikscharnier te vinden voor uw situatie.

We bieden ook luikscharnieren aan met de knoop naar beneden, deze kunt u  hier vinden

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs 304 of 316? Welke heb ik nodig?

Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit twee verschillende rvs-soorten bij het kopen van luikscharnieren. Het grootste verschil tussen deze twee materialen, is dat rvs 316 zeewaterbestendig is. Voor luikscharnieren op een boot raden wij dus rvs 316 aan. Beide rvs-soorten zijn bij Yachtsupplier ook in een matte variant te bestellen, waardoor ze een extra luxe uitstraling geven.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier heb je een grote keuze uit materiaalsoorten en formaten voor jouw luikscharnieren. Staat je gewenste formaat er toch niet tussen, of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte luikscharnieren!

Copyright © 2024 Yachtsupplier