Winkelwagen 0
 

Luikscharnier knoop beneden

Op deze pagina zijn allerlei luikscharnieren te vinden met de knoop naar beneden. Het voordeel van luikscharnieren met de knoop beneden is dat het scharnier mooi weggewerkt kan worden, dit voorkomt ook dat iemand erover kan struikelen. Deze scharnieren worden ingefreesd zodat er geen delen uitsteken. Met allerlei afmetingen en diverse materialen is er een juiste scharnier te vinden voor uw situatie.

We bieden ook luikscharnieren aan met de knoop naar boven, deze kunt u hier vinden.

Producten 1-12 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rvs 304 of 316? Welke heb ik nodig?

Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit twee verschillende rvs-soorten bij het kopen van luikscharnieren. Het grootste verschil tussen deze twee materialen, is dat rvs 316 zeewaterbestendig is. Voor luikscharnieren op een boot raden wij dus rvs 316 aan. Beide rvs-soorten zijn bij Yachtsupplier ook in een matte variant te bestellen, waardoor ze een extra luxe uitstraling geven.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier heb je een grote keuze uit materiaalsoorten en formaten voor jouw luikscharnieren. Staat je gewenste formaat er toch niet tussen, of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte luikscharnieren!

Copyright © 2024 Yachtsupplier