Winkelwagen 0
 

Scharnier losse pen

Een scharnier met losse pen is een veelvoorkomend scharnier. De pen waar het scharnier om draait zit los, waardoor deze makkelijker te repareren of vervangen is. De scharnieren zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals messing en rvs 304 (Inox A2).

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scharnier met losse pen

Een scharnier met losse pen is een type scharnier waarbij de pen, of pin, los zit. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk het scharnier te vervangen of repareren. Ook is het daardoor mogelijk om gemakkelijk de deur uit het scharnier te tillen. De scharnieren zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing of rvs 304 (Inox A2).

Hoe plaats ik een scharnier?

Het plaatsen van een scharnier is over het algemeen een eenvoudige taak bij het volgen van het volgende stappenplan:

  1. Bepaal de juiste positie waar het scharnier geplaatst moet worden. Maak gebruik van een waterpas zodat het scharnier recht geplaatst wordt.
  2. Bevestig het scharnier met schroeven door middel van een accuboormachine of schroevendraaier.
  3. Test het scharnier door de deur of het raam een aantal te keren te openen en sluiten, en kijk of het soepel opent en sluit. Pas indien nodig het scharnier aan.

Verschillende afwerkingen en afmetingen

Wij beschikken over een ruim assortiment scharnieren met vele verschillende afwerkingen, welke zijn:

Daarnaast zijn de scharnieren beschikbaar in verschillende afmetingen.

Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om eenvoudig uw gewenste scharnier te vinden!

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste scharnieren? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies, waardoor u altijd de juiste keuze maakt. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier