Winkelwagen 0
 

Kogellager scharnier

Een kogellagerscharnier is een type scharnier dat is samengesteld uit verschillende kogellagers. Door deze stevige constructie zijn ze zeer geschikt voor het openen en sluiten van (zware) deuren met weinig kracht. De kogellagerscharnieren zijn beschikbaar in de materialen messing, rvs 304 (Inox A2) en rvs 316 (Inox A4).

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogellagerscharnieren

Een kogellagerscharnier is een type scharnier dat is samengesteld uit verschillende kogellagers. Door deze stevige constructie zijn ze zeer geschikt voor het openen en sluiten van (zware) deuren met weinig kracht. De kogellagerscharnieren zijn daarmee ook met name geschikt voor buitengebruik. De rvs 316 (Inox A4) variant is het meest geschikt voor gebruik op zee. Deze zijn namelijk zeewater-en corrosiebestendig.

De kogellagerscharnieren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, materialen en afwerkingen. Daardoor is er altijd een kogellagerscharnier die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Hoe werkt een kogellagerscharnier?

Een kogellagerscharnier is een type scharnier dat is samengesteld uit verschillende kogellagers die voor een gemakkelijke en vloeiende beweging zorgen. Het is ontwikkeld om (zware) deuren en ramen te openen en te sluiten met weinig kracht.

Kogellager scharnieren kunnen vaak goed gebruikt worden in hoge en lage temperaturen, omdat ze bestand zijn tegen veranderingen door het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Waarom kiezen voor een kogellagerscharnier?

Kogellagerscharnieren staan bekend om hun vloeiende beweging, robuustheid en duurzaamheid, evenals hun vermogen om goed te functioneren bij zowel hoge als lage temperaturen. Hierdoor zijn ze ideaal voor situaties waarin ze vaak worden gebruikt of onder druk staan, zoals bij deuren en ramen. Ze zijn minder geneigd om te stagneren of te breken, waardoor ze een langere levensduur hebben dan veel andere scharniertypes.

Verschillende afmetingen, materialen en afwerkingen

Yachtsupplier heeft een ruim assortiment kogellagerscharnieren. Zo zijn de kogellagerscharnieren beschikbaar in messing, rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4).

Daarnaast zijn ze beschikbaar in een messing, rvs en zwarte afwerking, zodat er altijd een kogellagerscharnier is die past bij uw interieur.

De kogellagerscharnier zijn beschikbaar in de volgende afmetingen:

U kunt eenvoudig uw gewenste kogellagerscharnier vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen bij het kiezen van het juiste kogellagerscharnier, of staat uw gewenste kogellagerscharnier niet in ons assortiment? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met u de meest geschikte oplossing vinden voor uw situatie. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of e-mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier