Winkelwagen 0
 

Yachtsupplier: België ’s Top Keuze voor Jacht- en Meubelbeslag

Yachtsupplier: België ’s Top Keuze voor Jacht- en Meubelbeslag

Welkom bij Yachtsupplier! Wij zijn België ‘s nieuwe bestemming voor al je Jacht-, Scheeps en Meubelbeslag. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten te halen, en daarom bieden wij een ruim assortiment topmerken zoals Blum en Hettich. In deze blogpost lichten wij uit wat ons uniek maakt in de markt, en waarom wij de ideale partner zijn voor al je Jacht- en Meubelbeslagproducten, dus lees snel verder!

Ons Uitgebreide Assortiment Jacht- en Meubelbeslag

"Prima producten voor een goede prijs, snelle service"

We snappen het helemaal, op het eerste gezicht lijkt Jacht-en Meubelbeslag misschien niet het meest boeiende onderwerp, maar laat je daardoor niet misleiden! Neem nu onze Blum potscharnieren, deze scharnieren zijn niet alleen belangrijk voor een goede werking van dat kastje bij jou in de hoek van de woonkamer, maar bieden door het design ook nog eens de finishing touch aan je interieur.

Ook zijn we er voor alle zeil- of jachtenthousiasteling met een ruim assortiment jacht- en scheepsbeslag. Dit assortiment bestaat uit de hoogste kwaliteit beslagproducten zoals ankers, luikringen en ventilatieroosters.

Doordat wij producten aanbieden van bekende topmerken zoals Hettich, Blum en Kesseböhmer ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij Yachtsupplier hanteren we dan ook altijd onze vaste vuistregel: wij leveren alleen producten als ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Wat maakt Yachtsupplier uniek?

"Er was wat misgegaan met mijn bestelling. Dit is per direct en bijzonder klantvriendelijk opgelost. Bedankt!"

Bij Yachtsupplier hebben we gemerkt dat in de huidige markt de klant steeds minder centraal staat, er wordt bezuinigd op klantenservice, en het menselijke aspect is steeds minder te vinden bij veel bedrijven. En hier onderscheiden wij ons in! Bij ons staat de klant nog altijd op nummer 1, en daarom helpen wij je ook graag bij al uw vragen. Ook staan wij altijd voor je klaar voor vrijblijvend advies.

Onze productkennis is uitgebreid en wij helpen je graag bij het kiezen van het perfecte product voor jouw specifieke situatie, of bij de montage van onze producten.

Wij zijn op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar via +31 (0) 511 233 013. Ook kan je ons bereiken via de mail door een e-mail te sturen naar info@yachtsupplier.be, of duik in onze livechat en ga direct het gesprek aan met een van onze medewerkers!

Yachtsupplier, alleen voor boten?

“Yachtsupplier, die zijn er alleen voor de bootjes en jachten, toch?”

Dit is iets wat wij regelmatig te horen krijgen, maar dit is helemaal niet waar! Hoewel onze naam misschien doet vermoeden dat wij alleen leveren voor de Jacht- en Scheepsbouw, reikt ons assortiment en liefde voor het vak veel verder. Wij beschikken namelijk ook over een ruim assortiment meubelbeslag, perfect voor in en rondom je huis.

Heb je scharnieren nodig voor dat ene kastje in de woonkamer, de keukenlade die wel een upgrade kan gebruiken met een nieuwe ladegeleider of handgreep, of zijn je deurklinken wel toe aan vervanging? Bij Yachtsupplier vind je het allemaal!

Levering al binnen een dag

"Geweldige service. Vlug geleverd"

Nog een reden om voor Yachtsupplier te kiezen? Onze vlotte en betrouwbare levering! We snappen dat wanneer je iets nodig hebt je het liefst niet te lang wilt wachten. Daarom garanderen we bij Yachtsupplier dat als je op werkdagen voor 15:00 bestelt, mits voorradig, je de volgende dag al kunt beginnen met klussen!

Kortom: Waarom kiezen voor Yachtsupplier?

  • Vergaande Service: Wij staan altijd klaar voor al je vragen of benodigde advies. We begrijpen dat de keuze voor het juiste beslag soms lastig kan zijn, en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
  • Ruim assortiment: Van de kleinste scharniertjes of vijsjes, tot de langste en zwaarste ankerkettingen, ons assortiment is divers en uitgebreid. 
  • Snelle levering: Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.
  • Marktkennis en Kwaliteit: Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt helpt ons niet alleen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij vragen, wij kunnen daardoor ook de beste producten selecteren, zoals onder andere de producten van topmerken als Blum, Hettich en Kesseböhmer.
Copyright © 2024 Yachtsupplier