Winkelwagen 0
 

Kortingen en acties

10 populaire producten van Yachtsupplier!

Wij hebben een lijst gemaakt van 10 populaire producten die wij bieden, bekijk ze nu alle 10 hieronder!

Traptrede profiel Zwart 25 meter T-model

Het Traptrede profiel Zwart 25 meter T-model is een populair product bij Yachtsupplier en dat is niet zonder reden. Het profiel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is perfect geschikt voor gebruik aan boord van een schip. Het T-model zorgt ervoor dat de trap er stijlvol uitziet en biedt bovendien extra grip, waardoor het veiliger is om de trap te gebruiken. Met 25 meter aan profiel heb je genoeg voor meerdere trappen en zal je niet snel zonder zitten.

De Kikker Rvs 316 150mm 2-gats is een zeer stevige en duurzame kikker die perfect is voor gebruik op boten en jachten. Deze kikker is gemaakt van hoogwaardig RVS 316-materiaal en heeft twee bevestigingsgaten waarmee hij stevig op het dek van het schip kan worden gemonteerd, verder heeft de kikker een lengte van 150mm en de gladde afwerking zorgt ervoor dat de kikker er niet alleen mooi uitziet, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. De Kikker Rvs 316 150mm 2-gats is een onmisbaar onderdeel van elke boot of jacht.

Deze onzichtbare plankdrager is ideaal voor het bevestigen van planken aan de muur zonder dat de bevestigingspunten zichtbaar zijn. De plankdrager heeft een totale lengte van 246mm, ook is de plankdrager is gemaakt van hoogwaardig metaal en kan een gewicht dragen tot 40kg. Door het minimalistische design past de plankdrager in ieder interieur.

Wc garnituur zwart op rozet Ø50mm

Dit Wc garnituur is een van de bestsellers van Yachtsupplier. Het is niet alleen praktisch, maar ook zeer stijlvol en past perfect in een modern interieur. De zwarte kleur zorgt voor een mooie afwerking en het rozet heeft een diameter van 50mm. De wc-garnituur is gemakkelijk te installeren en past op vrijwel alle standaard wc-deuren. Door de hoge kwaliteit van het materiaal is dit wc garnituur bovendien duurzaam en gaat het lang mee.

Traptrede profiel zwart 1 meter T-model

Het Traptrede profiel zwart 1 meter T-model is vergelijkbaar met het 25 meter T-model, maar dan in een kortere variant. Het is gemaakt van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als het 25 meter T-model en heeft ook het stijlvolle T-model design. Het profiel is ideaal voor het opknappen van een enkele trap en biedt extra grip en veiligheid bij het gebruik van de trap.

De Bolder Tondo - 120mm - Rvs 316 gepolijst is ook een product dat niet mag ontbreken op een boot of jacht. Deze bolder is gemaakt van hetzelfde hoogwaardige RVS 316-materiaal en is gepolijst voor een schitterende glans. De bolder heeft een diameter van 60mm. Dankzij het elegante ontwerp past de bolder perfect bij de stijl van elk schip. De Bolder Tondo - 120mm - Rvs 316 gepolijst is niet alleen een functioneel onderdeel van het schip, maar ook een prachtige toevoeging aan de uitstraling van het schip.

Dit Wc garnituur is vergelijkbaar met het eerste wc garnituur, maar dan met een vierkante rozet. Het wc garnituur is gemakkelijk te installeren en past op vrijwel alle standaard wc-deuren. De zwarte kleur zorgt voor een mooie afwerking en het rozet heeft een afmeting van 50x50mm. Het wc garnituur is duurzaam en gaat lang mee.

Deurkruk zwart geveerd op rond rozet Florence

De Deurkruk zwart geveerd op rond rozet Florence is een mooie en stijlvolle deurkruk die past bij vrijwel ieder interieur. De kruk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een mooie zwarte kleur. Het ronde rozet heeft een diameter van 50mm en is gemakkelijk te monteren op vrijwel alle standaard deuren. De geveerde kruk zorgt voor een soepele bediening van de deur en voelt stevig aan.

Deze kastroedehouder is geschikt voor een kaststang van 30x14mm en heeft een zwart matte afwerking. Het open model geeft de kastroedehouder een moderne uitstraling en is daarom een mooie toevoeging aan uw interieur. De kastroedehouder wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en is eenvoudig te monteren in uw kledingkast of garderobekast. De bijpassende zwarte kledingroede (stang) vind u hier.

Deze deurkruk heeft een modern en stijlvol design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De kruk is zwart van kleur en is voorzien van een geveerd mechanisme voor een soepele bediening. De vierkante rozet geeft de kruk een stoer en robuust uiterlijk. De deurkruk wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en is eenvoudig te monteren op iedere binnendeur.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze assortiment, wens je advies over bijvoorbeeld de montage, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialisserd op het gebied van jacht-, scheeps-, en meubelbeslag en gasveren, en beantwoord graag je vragen. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier