Winkelwagen 0
 

Vierkante tafelpoten

Ben je op zoek naar vierkante tafelpoten? Bij Yachtsupplier hebben we een selectie metalen tafelpoten die in hoogte verstelbaar zijn. Onze vierkante tafelpoten zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks met een lengte van 710mm, ideaal voor de kleinere tafels.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen tafelpoten

Bij Yachtsupplier bieden we vier verschillende vierkante metalen tafelpoten aan, in diverse kleuren. Deze zijn verstelbaar, met een verstelbaarheid van 25mm. De lengtes van de tafelpoten zelf zijn 710mm, maar met de verstelbaarheid kunnen de lengtes variëren.

Waarom vierkante tafelpoten?

Vierkante tafelpoten bieden een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Ze zijn niet alleen mooi en aantrekkelijk, maar ook uiterst stabiel en duurzaam. Bij Yachtsupplier vindt je metalen vierkante tafelpoten die in hoogte verstelbaar zijn, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor diverse toepassingen. Of je nu een eigentijdse eettafel of bureau wilt creëren, onze vierkante tafelpoten bieden de ideale combinatie van stijl en functionaliteit.

Verstelbare tafelpoten

Yachtsupplier biedt ook verstelbare tafelpoten die ideaal zijn voor elke situatie. Onze vierkante tafelpoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 710mm en hebben een verstelbaarheid van 25 mm. Met deze verstelbare opties kunt je altijd de perfecte hoogte kiezen voor uw comfort en gebruiksgemak.

Service van yachtsupplier

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: +31 (0) 511 233 013 of stuur ons een mail naar: info@yachtsupplier.be We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om onze tafelpoten, en helpen je graag om tot een oplossing te komen. Een goede klantenservice staat bij ons als Yachtsupplier hoog in het vaandel. Door onze 2.500 reviews en met meer dan 65.000bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten bijna altijd kunnen helpen met hun problemen en deze ook op kunnen lossen.

Copyright © 2024 Yachtsupplier