Winkelwagen 0
 

Schapdragers

Onze schapdragers zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met onze wandrails. Deze schapdragers bevestig je eenvoudig aan de wandrail, en daardoor is het ook mogelijk om geheel je eigen indeling te maken op de wandrail. De schapdragers zijn gemaakt van sterk staal, en gaan daardoor lang mee, en geven een betrouwbare constructie. De plankdragers zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart, en beschikbaar in zowel een enkele als een dubbele uitvoering. Maak handig gebruik van de filters om je benodigde schapdrager te vinden.

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Schapdragers voor wandrails

Onze schapdragers zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met onze wandrails. Onze plankdragers voor de wandrail zijn dan ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de wandrails, namelijk wit en zwart. De schapdragers hebben in combinatie met de wandrail een draagvermogen van zo'n 110kg per set van twee stuks. Daardoor kan je dus ook zwaardere objecten erop plaatsen.

Schapdragers zwart en wit

Onze schapdragers zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren, wit en zwart. Ook de bijbehorende wandrails zijn te verkrijgen in het wit en in het zwart. Hierdoor kan er een mooi samenhangend geheel van gemaakt worden, wat een mooie strakke uitstraling geeft. Onze schapdragers zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal, waardoor ze bijna niet kapot kunnen, en dus eigenlijk ook nooit vervangen hoeven worden.

Lengtes

Onze schapdragers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, varierend van 100mm tot 600mm, met daartussen een grote hoeveelheid verschillende lengtes. Daardoor is de kans groot dat wij een plankdrager hebben die past bij de breedte van jouw plank. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om ze gemakkelijk je gewenste plankdrager te vinden. 

Enkele of dubbele schapdrager?

Of je een enkele of een dubbele schapdrager wilt gebruiken hangt af van de situatie waarin je hem wilt gebruiken. Als je een schapdrager nodig hebt voor gebruik op een enkele wandrail, gebruik dan ook de enkele schapdrager. Voor een dubbele wandrail kan je gebruik maken van zowel de enkele als de dubbele schapdrager. Het is maar net waar je de schapdrager voor wilt gebruiken.

Waar worden wandrailsystemen veel gebruikt?

Wandrailsystemen worden veelal functioneel gebruikt, zoals in een kelder of in een garage. Dit omdat het erg gemakkelijk is om de hoogte per plank te kunnen verstellen. Wil je bijvoorbeeld iets op een plank hebben, maar past het niet? Dan kan je gemakkelijk de plank erboven hoger hangen. Echter kun je een wandrailsysteem ook gewoon in de woonkamer gebruiken, al is dat niet erg gebruikelijk.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze schapdragers en wandrailsystemen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van plankdragers en wandrailsystemen, en helpt je graag verder! Contacteer ons door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier